Over mij

Roald Suurs

Ik ben 41 jaar oud, getrouwd met Susanne. We hebben een dochtertje Lucie en sinds kort ben ik opnieuw vader geworden van een zoontje Jelte. In het weekend ga ik graag met mijn gezin op pad, maar kijk ik ook films of speel ik een bordspel met vrienden.

Ik heb, sinds mijn studententijd, altijd gewerkt als wetenschapper op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Eerst aan de universiteit en op dit moment bij TNO. Ik hecht in mijn werk aan een open en nieuwsgierige houding naar alles wat met kennis heeft te maken. En ik ben praktisch, het moet werken.

Acht jaar geleden had ik mijn eerste ervaring met therapie naar aanleiding van een groot verlies in mijn leven. Dankzij de liefdevolle en vakkundige steun van mijn therapeut kon ik opkrabbelen en mezelf hervinden. Dit bleek het begin van een reis. Als onderzoeker was ik gewend om het leven met afstand te bekijken en te relativeren. Ik leefde veel in mijn hoofd. Dit leidde tot piekeren, onzekerheid en neerslachtigheid. Door ervaringsgerichte therapie kwam ik tot het inzicht dat dit zo niet hoeft te zijn.

De laatste jaren heb ik mezelf, mede tijdens de opleiding aan het Boswijk Instituut, steeds beter en van heel dichtbij leren kennen. Juist ook door pijnlijke gebeurtenissen van vroeger in mezelf toe te laten kon er heling plaatsvinden. Ik voel me nu een ‘heler’ mens, meer in mijn lijf, meer in verbinding met mezelf en anderen. Ondanks de ups en downs die er gewoon bij horen.

Als therapeut zet ik deze kwaliteiten graag in om ook jou te begeleiden op je pad. Spiritueel met beide benen op de grond. Met gepaste humor, nieuwsgierigheid en gezond verstand. Met een hart, juist voor twijfels, zorgen en onrecht in het leven.

Gediplomeerd door het Boswijk Instituut

Geregistreerd bij beroepsvereniging NFG


Lid van het Boswijk Netwerk

Close Menu