Praktisch

Werkwijze

Ik werk op afspraak vanuit huis in een één-op-één setting. Ik ben beschikbaar tijdens kantooruren op dinsdagen en donderdagen.

Een eerste afspraak is altijd een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en uit te vinden of ik je kan helpen. Na afloop van dit gesprek besluiten we in onderling overleg of en hoe we verder gaan.

Wat volgt is een serie sessies waarin we in onderlinge afstemming steeds opnieuw kijken naar datgene waar voor jou op dat moment ‘lading’ zit. Dit kan iets zijn uit het dagelijks leven maar het kan bijvoorbeeld ook een droom zijn die je hebt gehad of een herinnering van vroeger die je maar niet loslaat.

Dit is het begin van therapeutisch werken. Echt stil staan, denken, kijken en doorvoelen wat er in dit moment in jou leven te ervaren is. Ik ben er om dit proces te begeleiden maar ik zal jou altijd ‘in controle’ laten.

Na afloop van een sessie kan het zomaar zijn dat je de wereld met nieuwe ogen gaat zien, met een ander bewustzijn. Je kan het ook energetisch gaan ervaren in je lijf. Dit is niet altijd alleen leuk of fijn. Het kan juist pijnlijk en heel confronterend zijn voor jezelf en je naasten. Ook dit hoort bij therapie.

De beloning is dat je door therapeutisch te werken uiteindelijk dichter bij jezelf komt. Voor sommige clienten is het werk na enkel sessies afgerond. Voor anderen is het een traject van een half jaar tot een jaar.

Intake

Een intake duurt 1-1,5 uur.

We maken persoonlijk kennis. Verder stel ik je vragen om helder te krijgen waar voor jou de hulpvraag ligt en welke aanpak bij jou past. In onderling overleg besluiten we hoe verder te gaan.

 

Sessie

Een sessie duurt 1-1,5 uur.

Iedere sessie is een nieuw begin. Bij aanvang zal ik steeds weer vragen naar datgene wat op dit moment speelt in je leven. Is er iets voorgevallen, is er iets in je lijf, een gedachte die om aandacht vraagt? Vanuit het gewaar-zijn in het moment werken we verder.

Tarieven

  • Intake: 25 Euro
  • Sessie individuele therapie: 79 Euro
  • Sessie relatietherapie: 118 Euro
  • Informeer naar gereduceerde tarieven voor studenten en minima zonder aanvullende verzekering.​
  • Heb je een aanvullende zorgverzekering, dan kan je waarschijnlijk een deel van de kosten terugvragen. Check dit zelf met je verzekeraar.

Officiële registratie

AGB-code Praktijk Lucide: 90064324

AGB-code Roald Suurs: 90105039

NFG-beroepsvereniging lidnummer: 8774

RBCZ licentienummer: 180288R

KvK nummer: 70987084

Algemene voorwaarden

– 

– Work in progress

– 

 

Close Menu